NYX Butter Gloss #13 Fortune Cookie video ieskats

March 08, 2015


Hei! Neapšaubāmi butter gloss ir iekarojis vairāku sieviešu sirdis kopš tā izmēģināšanas, tādēļ šodien video ieskats lūpu spīduma darbībā dzīvē, ne tikai bildēs un, protams, mana atsauksme par to. 








Tilpums - 8ml. Cena - 8.95eur Links - Douglas mājaslapa

Maigais NYX Butter Lip Gloss lūpu spīdums padarīs Jūsu lūpas zīdainai maigas. Intensīvs, noturīgs un ar saldu garšu.

Kā video redzams, manas lūpas ikdienā tiek traumētas, pateicoties manai hroniskajai knibināšanai, taču dabīgi tās ir sausas, neatkarīgi no uzturā lietotā un patērētā ūdens daudzuma - efekts vienmēr ir īslaicīgs. Butter Gloss ~15 minūšu laikā uzsūcas un atstāj mitrinošu sajūtu. Piekrītu par saldeno garšu, taču tā ir minimāla un ātri izgaist. Smarža tam arī ir patīkama, neuzbāzīga. 

flash

no flash
 Lūpu spīdumu izmantoju ikdienā; kādreiz no lūpu spīdumiem atturējos, taču šim lielisks pluss ir atsevišķu mirdzumu un spīdumu neesamība, un mēdzu izvēlēties šo pirms kāda lūpu balzama. 

Douglas interneta veikala piedāvājumā ir 12 dažādi toņi, starp kuriem nav Fortune Cookie. Nepratīšu teikt, vai atsevišķos veikalos tas ir pieejams. Kā alternatīvu šim tonim iesaku 05 vai 08, ja gribas ko rozīgāku. 

Jāsaka, ka butter gloss ir ķepīgs, tādēļ var raisīt pirmo iespaidu antipātijas kādam. Pēc produkta iesūkšanās -


Spīdums ir nozudis, taču minimāls tonis un mitrināšana ir turpat. Noteikti iesaku iegādāties kaut ziņkāres dēļ. Cena nav pārlieku augsta, manuprāt, attaisno produkta īpašības un darbību. Lai gan noturība nav vairāku stundu garumā, pilnībā pietiek ikdienas lietošanai, ātrai lūpu mitrināšanai un kam skaistākam par caurspīdīgo lūpu balzamu ar, iespējams, pat labāku efektu.

P.S. Sveiciens sieviešu dienā tām, kuras svin! :)

You Might Also Like

2 comments

All about my purple hair! | VIDEO

Instagram