Wlog: Lietuvas pirkumi un saldumi

January 18, 2015

Sveicieni svētdienā! :) Vakar pabiju garā automašīnas braucienā maršrutā no savas pilsētas - Šauļi - Viļņa - mājas, nedaudz iepirkos, daudz smējos un labi pavadīju laiku. Šodien vēlos dalīties ar saviem nelielajiem pirkumiem un pozitīvajās emocijās par Lietuvas ekonomiku (jo sāp dvēsele, kad domāju par Latviju).




Sava nelielā budžeta ietvaros Šauļos atradu fantastiskas kurpes, kurās iemīlējos, un tās pat atbilda manām prasībām - tām ir kaut kāda siksniņa. Man ir divi dažādi pēdu izmēri, tādēļ skaistas kurpes bez siksniņām man ir kā neiespējamā misija, jo vai nu vienai kājai spiež, vai nu otrai kājai krīt nost. Atbilstoši pavasarim - platforma manu pavasara gaidu augstumā...

Turpat arī atradās fantastiska somiņa.. Un tās kleitas! Dāmas, nespējat iedomāties, cik greznas un apburošas kleitas tur atradās, turklāt par sapratīgām cenām. 

Nu, un, protams, grēki ar uggveidīgajiem ar biezu, elastīgu zoli, ne-auduma pārklājumu, tātad nonēsāšanai lieliski. 


Pēcāk Viļņas akropolē pēc 3h staigāšanas, kad mēs paspējām iziet cauri tikai vienai ailei un H&M Lietuvas atlaižu piedāvājumam, biju savā īpašumā ieguvusi 2 bikses un 2 svārkus no Berhskas piedāvājuma. Mājās atgriezos ar Maximas sortimenta macaroons izskata saldumiem, 5% limonādi un miedziņu acīs. Aizmigām gaismas ātrumā ar pilniem vēderiem.

Bija ļoti patīkami skatīties uz piedāvājumu kaimiņvalstī, to cenām un cilvēku burzmām! Sapratu, kādēļ hesburgers tiešām ir saukts par fast food ar šī žanra atbilstošām cenām (par aptuveni 20-30% lētāks), akropolē sajutos kā uz Tokijas gājēju pārejas. Arī mūsu un Lietuviešu h&m kolekcijas krietni atšķiras. Uz atlaidēm vīriešu nodaļā jau redzēju daudz džinsu kreklu un ziedu rakstu. Neesam jau tik atšķirīgi modes ziņā no citiem baltiešiem, taču veikalu klāsts, uj uj uj cik dažāds! 

Pasmejoties arī jāpiemin, ka ceļu kvalitāte strauji mainās pēc robežaz šķērsošanas. :D 

Man bija darbu pilna nedēļa, pelnīta iepirkšanās un lieliski pavadīta sestdiena! Kā Jums? :)

You Might Also Like

0 comments

All about my purple hair! | VIDEO

Instagram