Avon Magic Effects Matte Top Coat

June 27, 2015


Kopš pēdējas reizes, kad man bija pieaudzēti nagi ar skaistu matētu pelēko toni, biju meklējumos nagu lakai, kura jebkuru citu nagu laku pārvērtīs par matētu! Uzdūros šim produktam no Avon un padalos ar saviem iespaidiem.




Pati virskārta ir ar tādiem kā spīdumiem un, virskārtai izžūstot, šķiet, ka pazūd arī spīdumi, taču tie laikam ir tie, kuri to maģiju piedod! (ļoti garš teikums)

Šis noteikti nav sliktākais variants, ja ir apnicis nagu laku spīdums, jo no tālu matēts 100% ir. Nagi paliek tādi pieklusināti matēti ar ļoti maigu sajūtu uz pieskāriena. Taču liels mīnuss, manuprāt, ir tas, ka šī virskārta padara redzamus visus neskaistumus, piemēram, kur nagu laka ir bijusi nedaudz mazāk uzklāta. Nereti nagi izskatās strīpaini. Pēc maniem novērojumiem arī virskārta paildzina lakojuma mūžu, bet daudz kas atkarīgs no krāsainās nagu lakas.

Uz nelakotiem nagiem neesmu mēģinājusi! Ieskatoties tuvāk, var redzēt tos pašus spīdumiņus, kas ir lakas pudelītes iekšpusē uz nolakotajiem nagiem.


Ļoti interesants pirkums, iesaku izmēģināt. Kā arī varat padalīties komentāros ar citiem šāda veida produktiem, kuri padara nagu lakas matētas. :)

You Might Also Like

1 comments

All about my purple hair! | VIDEO

Instagram