Makeup Revolution pirkumi + swatchi

April 07, 2015


Beidzot, beidzot esmu saņēmusi savu pasūtījumu no Makeup Revolution. Šis glabājās pastā kopš 2. aprīļa, varat iedomāties manas dusmas, kad ziņojums pastkastē parādījās 3. aprīlī pusstundu pirms pasta slēgšanas, kamēr atrados citā pilsētā. 

Pasūtīju 4 paletes - Iconic 1, Iconic 3 (dupe Naked, Naked 3), Ultra blush and contour palete / Sugar and Spice/, Acid Brights un mini paleti ar lūpukrāsu savai māmiņai I am Sexy no I ♡ makeup kolekcijas.


Kopā ar shippingu samaksāju 40 eiro. Mājaslapa: http://www.makeuprevolutionstore.com Viņi piedāvā divus šipinga veidus - ar kodu izsekošanai un bez. Bez paciņas izsekošanas ir jāmaksā 5 poundi, savukārt ar kodu 9 poundi. Mājaslapa piedāvā arī rādīt cenas euro. Pasūtījumu veicu brīvdienā, to izsūtīja pirmdienā, gaidīju (neieskaitot lieldienas) 7 darba dienas un astotajā sūtījums bija pastā. Viss bija ietīts ļoti garā burbuļplēvē un nekas nebija saplīsis!



Cenas, manuprāt, ir smieklīgas pat pārrēķinot uz mūsu valūtu. Šodien ir tikai pirkumu atrādīšana un swatchi, taču pirmo iespaidu rezultātā varu teikt, ka ir tā vērts mēģināt un sūtīt! Iconic paletēm ir ļoti skaisti toņi, ir tādi, kas ir blāvāki, ir tādi, kuri ir super pigmentēti. Vienīgi košo krāsu paletei pigmentācija nav tik lieliska, taču es vēl meklēju tik košu matētu toņu paleti ar pārsteidzošu pigmentu iekš tās, tādēļ nesūdzos.


Swatchi dienasgaismā. Palete - Acid Brights. Uz rokas testēts bez bāzes un ar vienu pieskārienu (viegli pieskaros ēnai vienu reizi, ar pirkstu nobraucu gar ādu), lai redzētu to patieso pigmentāciju un cik kvalitatīva ēna ir. Tāpat arī pārējās paletes.




Iconic 1 



Iconic 3



Abas iconic paletes ir tiešām līdzīgas Naked paletēm un par to var pārliecināties arī šajā video, kas mani pārliecināja par to iegādi (jo, pirms jānospiež akceptēšanas podziņa par 40eur vērtu pirkumu, kas ir vienā plauktiņā liekams ar drogu produkciju, ir krietni vien jāpadomā, lai vēlāk nebūtu vilšanās sajūta).


Sugar and Spice




Swatchi nav tie lieliskākie, taču spriest par vaigu sārtumu, manuprāt, var tikai uz vaigiem. Ļoti, ļoti patīk abi izgaismotāju toņi - gan paletē, gan uz pirkstiem izskatās fantastiski. 

I am Sexy




Šo paletīti neswatchoju, jo paredzēta ikdienas lietošanai mammai, nāk komplektā ar skaista toņa sarkano lūpukrāsu. Toņi nav tik pigmentēti kā iepriekšējās paletes, perlamutrīgi, taču ir lielisks variants gan dienas, gan vakara meikapam.

Tā, lūk. Ar visu klāstu varat iepazīties mājaslapā. Labprāt pievienotos vēl kādam sūtītājam, jo vēlos vēl iegādāties pāris lietas! Atbildot uz jautājumu vai tas ir tā vērts - sliktākajā gadījumā var ielikt plauktiņā kā dekorāciju vai filmēšanas fonā īpaši kreatīvajiem, jo paletes ir apburošas un uz tām skatoties, siekalas saskrien mutē, cik skaistas.

You Might Also Like

6 comments

All about my purple hair! | VIDEO

Instagram