4 copes 8 minūtēs

September 01, 2015

Ar saviem matiem es daudz neko nedaru, nesekoju perfekcionismam matu sakārtojumos un RETI izmantoju laku vai piegludinu katru pinku. Šodien 4 copes 8 minūtēs (katrai aptuveni 2min), kuras pamīšus mēdzu bieži taisīt. Visām pamatā ir aste un lielo virtuvi var aizstāt gan ar zeķi bez gala, gan arī ar alkohola pudeļu aizsargtīkliņu, kurš, starp citu, darbojas labāk manā mīļākajā metodē kā jebkurš virtulis.


Klasiskais virtulis




  1. Matu galus aptin ap virtuli.
  2. Virtuli rullē ap savu asi uz leju, pakāpeniski aprullējot apkārt pārējos matus.
  3. Abas puses savelk kopā, lai nomaskētu tukšo priekšpusi (vai aizmuguri, kā nu kuram ērtāk). Iesprauž divas sprādzītes.


Klasiskais virtulis nr.2


  1. Virtulim cauri izvelk asti.
  2. Astes matus izkārto visapkārt virtulim.
  3. Pāri izkārtotajiem matiem un virtulim uzliek plānāku matu gumiju, kancelejas gumiju vai caurspīdīgo mazo matu gumiju.
  4. Pāri palikušos matus savirpina, īpaši centīgie var sapīt bizīti.
  5. Virtinājumu aptin ap virtuļa pamatni un sasprauž.


Virpuļa cope/plānais sīpols


  1. Visu asti savirpina uz rinķi.
  2. Aptin ap gumijas pamatu un sasprauž.


4 daļu cope


  1. Asti sadala 4 daļās.
  2. Katru daļu apvirpina ap 2 pirkstiem, kamēr saritināts līdz astes pamatam. Sasprauž ar vienu vai divām sprādzēm. Atkārto vēl 3 reizes. Ar pirkstiem nedaudz paplatina katru daļu.


Tadā! 

Man šķiet, ka vislielāko problēmu šādās bilžu pamācībās sagādā tas, ka izskatās gala rezultāts perfekts. Tā nav, vismaz man - nekad. Rīta steigai perfekti varianti. Varbūt sākumā tās nebūs 2 minūtes uz katru copi, bet, kad roka ir ietrenēta, tad tas ir viens - divi - gatavs. Mans favorīts ir pirmā cope, kuru apguvu no youtubes plašumiem ar zeķi, taču ikdienā izvēlos sietiņu, kuram ir labāka saķere. Īpašam apjomam pirms ritināšanas var asti uzkasīt. 


You Might Also Like

0 comments

All about my purple hair! | VIDEO

Instagram