Pirmais iespaids - The Body Shop Sudraba Ābols

January 13, 2015


Decembrī savā īpašumā ieguvu The Body Shop lielo sudraba ābolu; ir pagājis neliels laiciņš, esmu iemēģinājusi katru produktu, varu sniegt pirmo iespaidu atsauksmi!

TBS:
Labākā izvēle svētkiem – mūsu iecienītākie Cukurotā ābola kolekcijas produkti, piemēram, ceļojuma tilpuma ķermeņa sviestkrēms, ķermeņa losjons, dušas želeja, ķermeņa skrubis un dušas sūklītis ekskluzīvā sudraba ābola dizaina kārbā. Vislielākā dāvana ir izglītība. Iegādājoties šo dāvanu, Jūs sniedzat vienu mācību stundu vienam bērnam problēmu skartajās valstīs.



 Kopumā šajā komplektā ir 5 lietas, kuras minētas augstāk, manās bildēs izpaliek dušas sūklītis, taču tas ir tikpat zaļš kā redzamās krāsas un savu pienākumu pilda perfekti! Puto lieliski, skalojas vēl labāk.




Ja nepieciešams šos 4 produktus sarindot topā, sākot ar favorītu: dušas želeja -> skrubis -> losjons ar spīdumiem -> sviestkrēms.


  • Dušas želeja : fantastisks ābolu aromāts, kurš tiešām šķiet cukurots. Vannasistabu sasmaržina tikpat ļoti cik ādu, taču smaržas noturība nav pārāk ilga. Draudzējas ar zaļo sūklīti. Man pietiek ar zirņa lieluma daudzumu vienai reizei, taču domāju, ka šeit vairāk jāskatās uz to, kāda švammīte vai sūklis tiek izmantots.

  • Skrubis : šim ir nedaudz ķīmiska ābola piesmarža, tā šķiet vairāk sintētiska, noteikti ne tik laba kā dušas želejai, taču aromāta noturība ir ilgāka. Savu skrubēšanas darbu veic labi; nesekoju noteikumiem un mēģināju arī uz sejas, darbojās labāk kā daži sejai paredzētie skrubji, alerģiju/izsitumus/problēmas neradīja (kādam tak tas ir jāizmēģina).

  • Losjons ar spīdumiem : aromāta spēcīguma ziņā turpat, kur skrubis, taču šis atkal smaržo pēc svaiga, tikko noplūkta ābola! Spīdumu sastāvā netrūkst. Vienīgā problēma, kura man ir ar šāda veida produktiem - spīdumi ir VISUR. Pēc uzsmērēšanas ar tiem var arī apgleznot melnas kleitas, baltas sienas un citu sejas. Uz pirkstiem un plaukstām turās ilgi, bet vēl ilgāk uz paša ķermeņa. Ar šo biju sevi izgreznojusi Ziemassvētku laikā un pēc nakts vārtīšanās pa gultu arī nākamajā dienā mirdzēju.

  • Sviestkrēms : diemžēl neliela vilšanās. Lai gan savu krēmu mērķi izpilda, tam ir jocīgs aromāts. Smaržo pēc ābola, bet ne visai, turklāt uz ādas šī jocīgā piesmarža izceļas vairāk.

Skrubis

Losjons ar spīdumiem

Dušas želeja

Manam mīļotajam cukurotā ābola līnija veikala plauktos šķita šķebinoši salda, taču, kad smaržīga iznācu no dušas, apbruņojusies ar visiem iespējamiem iedomu āboliem, teica, ka ir labi un smaržo forši!

 Šie produkti noteikti vairāk patiks tiem, kuriem ir dabīga patika pret saldām smaržām un svaigām lietām vienlaikus. Ņemiet vērā, ka katram ir savs ādas aromāts, tādēļ mans viedoklis par sviestkrēmu var atšķirties no citu.

Ja man būtu jāiesaka, ko no šī komplekta iegādāties atsevišķi, tad noteikti dušas želeju un skrubi. Cilvēkiem, kuriem patīk eksperimentēt, iesaku arī spīdīgo losjonu, jo tam var atrast arī pielietojumu kur citur, ne tikai uz ādas. Kā jauku dekorāciju vēstulēm (ar aromātu turklāt!), piemēram. Arīdzan meikapā šo var mēģināt kā īpašu izgaismotāju ar maziem pirkstu triepieniem uz vaigu kauliem vai zem uzacs.

Ļoti iepriecināja arī dušas sūklītis. Atlaižu laikā šo noteikti varat paķert. Iepriekš izmantoju tādu kārtīgu švammīti, kura apēda vairāk kā nomazgāja.

Lielais sudraba ābols maksāja 29eur. No mājaslapas ir izņemts, iespējams, ka iegādāties vairs nevar.

You Might Also Like

1 comments

All about my purple hair! | VIDEO

Instagram