Pārpublikācija: Pirmās ebay otas!

January 11, 2015


Šis raksts ir vairāk kā gadu vecs! Lielās otas ilgāk par gadu īsti nav forši lietot, palika asas un sausas. Kad savas jaunās būs tīras pēc vannas, uzrakstīšu updeita rakstu par labas kvalitātes otiņām.Pārpublicēts pieprasījuma dēļ.



Ahoy! Beidzot mani pirkumi sāk parādīties pastkastē... :) Ir pagājis nedaudz vairāk kā pusgads kopš es aktīvi darbojos vizāžas lauciņā un apgūstu visu šo mākslu, sāku izjust strauji nepieciešamību pēc vairākām otām. Tā nu gāju un skatījos, kādas opcijas man pastāv. Stacijā otu nav, SalonLine ir ļoti sīks piedāvājums un cenā 14eur gan iepakojums, gan otu klāsts tāds skumjš. Nospļāvos un devos ebay plašumos pētīt, ko varu iegādāties. Nonācu beigās pie šī sellera un šī piedāvājuma, jo otas man vajadzēja steidzami un šis bija vienīgais piedāvājums no UK! Samaksāju pagājušās nedēļas sākumā, izsūtīja otas 19. februārī, manā pastā tās bija 21. feb.! Saņēmu savās rokās pirmdien un tad šeit par pirmajiem iespaidiem. Šis ir mans pirmais šāda veida ebay pirkums. 





Tātad, komplektā ietilpst 32 otas un otu maciņš. Otu kvalitāte nu nav tā spīdošākā, taču, par šādu cenu, tās nav pēcāk žēl izsviest ārā un iegādāties jaunu komplektu vai variēt vienkārši ar otu komplektiem no tā paša ebay. Galvenais iemesls, kādēļ iegādājos šādu otu klāstu ir maks, kurš nāca komplektā, jo LV nekur nespēju centrā atrast funkcionālu, ietilpīgu otu glabātāju. 




Šeit viss otu klāsts.


Sākot ar pūkainajām otām (pūderis, modelēšana utml.) - kā var redzēt bildē, sariņu griezums nav tas perfektākais. Tie arī krīt ārā, ja nedaudz pavelk, nav tā mīkstākā vai patīkamākā ota, taču kā rezervers variants ārkārtas gadījumam derēs. 




Manuprāt, vissliktākā ota visā komplektā. Sari krīt ārā nonstopā. 



Vēl viena pūkainā ota.


Modelēšanas ota. Salīdzinājumā ar manu otu no Pēterburgas pa kreisi. Atvainojos, bet manas otas ir netīras! Ebay otai nav izteikta slīpuma, pieklibo griezums, otas sari šķiet nedaudz pārāk gari.




Visas četras pūkainās otas. No tāluma nemaz neizskatās tik traki. 


Tonālā krēma ota. Par šo man neliela vilšanās, jo tā vienkārši ir tīrs defekts, taču nebēdāju. Tā man patīk labāk nekā oriģinālā ota, vismaz pēc taustes un lokanības. 




Viena no mazākā izmēra mēlītēm.

Komplektā šādas 4.



Salīdzinājumā ar oriģinālajām ēnu otiņām. (Pa kreisi ebay).

4 dabīgo saru otiņas, ļoti mīkstas, ne visai pilnīgas.



Viena apaļā ota, kura ir nedaudz deformējusies. Kā praktiski izmantot, vēl nezinu!


Viena šāda melna ota, kura, manuprāt, bija domāta kā sapludinātāj-ota, taču pilnībā neizdevusies. Cieta, deformēta. Šaubos, ka atradīšu kādreiz pielietojumu.

2 slīpās otas no kreisās. Abas ir praktiski vienādas gan izmērā, gan platumā. Tad divas oriģinālās - uzacu un acu ota. Un viena ota, kura pirkta drogās. Ļoti nejauka ota, neiesaku ikdienai.


Četras šādas otas.


Četras šādas.


Plāns, maigs vēdeklītis.




Pārējās.


Pēdējā salīdzinājumā ar oriģinālo labajā pusē. Šīs otas sariņi ir cietāki un stingrāki, ne pārāk elastīgi.


Rezultātā sakārtoju un saorganizēju visu pa savam! Vai ir vērts? Ir. Vismaz tā uzskatu pagaidām! Ir redzētas sliktākas kvalitātes ebay otas, šīs man vēl patīk. Vismaz mēlītes un visas spilgti brūnās otas ir noteikti lietojamas. Secinājumus, domāju, varat izdarīt pašas. SalonLine tādā pašā cenā bija pieejamas vien 7 otas, kuras arī bija bez brenda, nedaudz labākas kvalitātes, taču praktiski visur viss ir vienāds. Es labāk pērku šādas, nekā tās, kuras var atrast Drogas plauktos. 


You Might Also Like

2 comments

All about my purple hair! | VIDEO

Instagram